IJsboerderij en Minicamping De Koehoorn

Overnachting boeken bij IJsboerderij en Minicamping De Koehoorn? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van IJsboerderij en Minicamping De Koehoorn en boek direct.

IJsboerderij en Minicamping De Koehoorn is een IJssalon in Meliskerke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Meliskerke terwijl je bij IJsboerderij en Minicamping De Koehoorn verblijft. Op de website van IJsboerderij en Minicamping De Koehoorn vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit IJssalon. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Kees en Klazien Wisse wonen in Mariekerke, een gehucht op Walcheren. Ze hebben de boerderij in 1999 overgenomen en runnen nu een boerencamping, ijsboerderij, boerderijfair en dagbesteding genaamd De Koehoorn. De boerderij ligt op slechts drie kilometer van het strand. Op de camping kun je kamperen, overnachten in een chalet of vakantiewoning. De Hobbyloods biedt dagbesteding aan jongeren en ouderen met een beperking, waar ze houtbewerken, tuinieren en bakken. In de boerderijwinkel kun je naast verse broodjes en streekproducten ook eigengemaakt ijs vinden. Op 19 mei 2023 zal er weer een boerderijfair plaatsvinden met shows en activiteiten voor jong en oud.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van IJsboerderij en Minicamping De Koehoorn, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij IJsboerderij en Minicamping De Koehoorn? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/IJsboerderij+en+Minicamping+De+Koehoorn/@51.5267374,3.52782,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4966aebe8a615:0x292e2580d4cfadea!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5267374!4d3.52782!16s%2Fg%2F1tdj_s4c?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Meliskerke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Meliskerke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. IJsboerderij en Minicamping De Koehoorn

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl