In de Morelleput

Overnachting boeken bij In de Morelleput? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van In de Morelleput en boek direct.

In de Morelleput in Nieuwvliet

In de Morelleput is een Theehuis in Nieuwvliet. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Nieuwvliet terwijl je bij In de Morelleput verblijft. Op de website van In de Morelleput vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Theehuis. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom op het landgoed "in de Morelleput", waar je kunt genieten van een goed verzorgde overnachting in de B&B, een taartje in de theetuin of een festiviteit in de spellenschuur. Het landgoed bevindt zich in een prachtig natuurgebied tussen Oostburg en Nieuwvliet, waar je kunt genieten van rustige stranden en eindeloze vergezichten. Het is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten en ook een dagtocht naar Gent, Brugge of Knokke behoort tot de mogelijkheden. Op het landgoed zijn er vier kamers in de B&B en in de theetuin worden verse eigengebakken taarten, lunch, thee en koffie geserveerd. Daarnaast is er een spellenschuur waar Vlaamse volksspelen gespeeld kunnen worden en is deze schuur ook te huur voor speciale gelegenheden. Kortom, "in de Morelleput" is een plek waar je kunt genieten van de rust, de natuur en de vele mogelijkheden in de omgeving.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van In de Morelleput, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij In de Morelleput? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/In+de+Morelleput/@51.355551,3.481517,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c49f6045323203:0x86686093015a4412!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.355551!4d3.481517!16s%2Fg%2F1tx8scyk?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Nieuwvliet? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Nieuwvliet pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Nieuwvliet
  2. In de Morelleput

Meer in Nieuwvliet

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl