It Posthûs

Overnachting boeken bij It Posthûs? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van It Posthûs en boek direct.

It Posthûs in Burdaard

It Posthûs is een Hotel in Burdaard. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Burdaard terwijl je bij It Posthûs verblijft. Op de website van It Posthûs vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

It Posthûs is een bekend hotel en restaurant gelegen in het sfeervolle dorpje Burdaard in Fryslân. Het is geliefd bij verschillende soorten gasten, zoals fietsers, wandelaars, watersporters, toeristen en bewoners van Burdaard en omliggende dorpen. In de zomer kunnen gasten genieten van het terras op het water, waar veel boten langs varen. Het restaurant biedt diners, buffetten en de mogelijkheid om recepties te organiseren. Daarnaast is er een lunchkaart en een dinerkaart beschikbaar. Gasten kunnen online reserveren of telefonisch contact opnemen met het hotel en restaurant. De contactinformatie is te vinden op de website van It Posthûs. Het hotel is 7 dagen per week geopend, terwijl het restaurant op verschillende tijden geopend is, afhankelijk van het seizoen. In de wintermaanden is het restaurant alleen op zaterdag geopend, maar er kunnen wel reserveringen gemaakt worden voor feesten en partijen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van It Posthûs, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij It Posthûs? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/It+Posth%C3%BBs/@53.295192,5.8792319,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c900f0a8389c33:0x588fdc5930863856!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.295192!4d5.8792319!16s%2Fg%2F1tftdky6?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Burdaard? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Burdaard pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Burdaard
  2. It Posthûs

Meer in Burdaard

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl