Klein Hoolhorst

Overnachting boeken bij Klein Hoolhorst? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Klein Hoolhorst en boek direct.

Klein Hoolhorst in Achterveld

Klein Hoolhorst is een Bed & Breakfast in Achterveld. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Achterveld terwijl je bij Klein Hoolhorst verblijft. Op de website van Klein Hoolhorst vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Klein Hoolhorst is een bed and breakfast gelegen in het dorpje Achterveld, tussen Barneveld en Amersfoort. De boerderij is nog steeds in gebruik als agrarisch bedrijf en biedt accommodatie aan met 10 luxe kamers, waaronder een kamer voor mindervaliden. De locatie is ideaal voor zowel zakelijke gasten als toeristen, met gratis parkeergelegenheid en wifi beschikbaar. Het ontbijtbuffet staat vroeg in de ochtend klaar voor de zakelijke gasten. De boerderij ligt op loopafstand van het dorp en biedt een prachtig uitzicht over de landerijen. Klein Hoolhorst heeft al vele gasten ontvangen en iedereen voelt zich meteen thuis bij de familie van den Hoven. De accommodatie is ook rolstoelvriendelijk en geschikt voor groepsverblijven.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Klein Hoolhorst, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Klein Hoolhorst? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Klein+Hoolhorst/@52.1370525,5.4866754,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c64f47ccb6a9ad:0x988d6699a786b26b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1370525!4d5.4866754!16s%2Fg%2F1tdy3pfp?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Achterveld? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Achterveld pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Achterveld
  2. Klein Hoolhorst

Meer in Achterveld

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl