La Marquise Hospitality & Leisure

Overnachting boeken bij La Marquise Hospitality & Leisure? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van La Marquise Hospitality & Leisure en boek direct.

La Marquise Hospitality & Leisure in Budel

La Marquise Hospitality & Leisure is een Groepsaccommodatie in Budel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Budel terwijl je bij La Marquise Hospitality & Leisure verblijft. Op de website van La Marquise Hospitality & Leisure vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Groepsaccommodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

La Marquise is een groepsaccommodatie in zuidoost Brabant die voorheen bekend stond als de beste B&B van Nederland. Sinds medio 2022 is het getransformeerd naar een luxe groepsaccommodatie waar maximaal 15 gasten kunnen genieten van comfort en luxe. De accommodatie beschikt over 5 slaapkamers met boxspringbedden en een eigen badkamer, een infrarood sauna in de gouden suite, een ruime keuken, eetkamer, loungeruimte met bar, een spelletjeskamer, een grote privétuin en parkeerplaatsen. Daarnaast biedt La Marquise ook tips aan voor fietsverhuur, restaurantarrangementen en groepsuitjes. Als je geïnteresseerd bent in het boeken van deze prachtige locatie, kun je contact opnemen met La Marquise hospitality & Leisure Group VOF.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van La Marquise Hospitality & Leisure, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij La Marquise Hospitality & Leisure? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/La+Marquise+Hospitality+%26+Leisure/@51.266777,5.5876898,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c72b9a0b0d6aab:0xe593eeb6caaefaca!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.266777!4d5.5876898!16s%2Fg%2F1hc26327g?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Budel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Budel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Budel
  2. La Marquise Hospitality & Leisure

Meer in Budel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl