Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Overnachting boeken bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade en boek direct.

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is een Hotel in Den-Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den-Haag terwijl je bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade verblijft. Op de website van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is een modern en aangenaam hotel gelegen in Den Haag, dicht bij de natuur en het strand. Het hotel biedt luxe faciliteiten, zoals een spa, een restaurant en flexibele vergaderruimtes. De comfortabele kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen en gratis wifi. Het hotel ligt op korte afstand van het stadscentrum van Den Haag, waar bezoekers kunnen genieten van high-end winkelen en een bezoek kunnen brengen aan wereldklasse attracties zoals musea en historische gebouwen. Het hotel is ook gunstig gelegen voor zakenreizigers, met gemakkelijke toegang tot het World Forum congrescentrum en snelwegen. Gasten kunnen lid worden van de Leonardo AdvantageCLUB en profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Leonardo+Royal+Hotel+Den+Haag+Promenade/@52.0970008,4.287193,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b0b728b3685d:0xf5e74a6879fe4766!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0970008!4d4.287193!16s%2Fg%2F1tdcfk15?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den-Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den-Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl