Logement aan de Vecht

Overnachting boeken bij Logement aan de Vecht? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Logement aan de Vecht en boek direct.

Logement aan de Vecht in Breukelen

Logement aan de Vecht is een Hotel in Breukelen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Breukelen terwijl je bij Logement aan de Vecht verblijft. Op de website van Logement aan de Vecht vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het 'Logement aan de Vecht' is een bijzondere accommodatie gelegen aan de oever van de Vecht, in een prachtige buitenplaats tussen Oud-Zuilen en Breukelen. De inrichting van het logement is stijlvol en uniek, waarbij het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Het logement biedt verschillende kamers en is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en teambuildingsessies. Daarnaast kunnen gasten genieten van arrangementen zoals een High Tea, boottochten en diner-arrangementen. Het 'Logement aan de Vecht' is meer dan alleen een accommodatie, het biedt een onvergetelijke ervaring.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Logement aan de Vecht, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Logement aan de Vecht? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Logement+aan+de+Vecht/@52.1571301,5.0198352,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c671eda450d0f7:0x11dd47d1d8c28c88!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1571301!4d5.0198352!16s%2Fg%2F11crzjlstr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Breukelen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Breukelen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Breukelen
  2. Logement aan de Vecht

Meer in Breukelen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl