Logement 'De Appelgaard'

Overnachting boeken bij Logement 'De Appelgaard'? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Logement 'De Appelgaard' en boek direct.

Logement 'De Appelgaard' in Culemborg

Logement 'De Appelgaard' is een Bed & Breakfast in Culemborg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Culemborg terwijl je bij Logement 'De Appelgaard' verblijft. Op de website van Logement 'De Appelgaard' vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Logement de Appelgaard is een rustige plek gelegen achter de dijk van de rivier de Lek, vlakbij Culemborg. Het is een voormalige boerderij die is ontwikkeld tot een logement met verschillende gastenverblijven. Gasten kunnen kiezen uit het vrijstaande 'Huisje Weltevree', de appartementen 'Gravenstein' en 'Brederode' of een boerderijkamer. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en hebben een eigen terras of toegang tot de boomgaard of het grote terras. Het logement is ook ideaal voor vrienden- of familieweekenden, waarbij de hele accommodatie kan worden afgehuurd voor maximaal zeventien personen. Reserveringen kunnen online worden gemaakt en het contactinformatie is beschikbaar op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Logement 'De Appelgaard', waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Logement 'De Appelgaard'? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Logement+'De+Appelgaard'/@51.9705166,5.2360144,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c65e164b9758f3:0x1f09e9baf0ce332a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9705166!4d5.2360144!16s%2Fg%2F1tddwzwy?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Culemborg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Culemborg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Culemborg
  2. Logement 'De Appelgaard'

Meer in Culemborg

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl