Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof

Overnachting boeken bij Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof en boek direct.

Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof is een Hotel in Leiden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Leiden terwijl je bij Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof verblijft. Op de website van Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Villa Beukenhof is een verborgen plekje in de Randstad waar gasten van harte welkom zijn in het sfeervolle restaurant met een warm Parijs tintje. Hier kunnen gasten genieten van ontbijt, lunch, diner of de Franse Tafel. De keuken biedt gerechten uit de Franse keuken met een Mediterraanse en Aziatische touch. Daarnaast wordt er een 5-gangen menu van de chef aangeboden van donderdag tot en met zaterdag. Villa Beukenhof is ook een prachtige locatie om te trouwen en biedt een romantische ambiance. Hobbykoks kunnen een kijkje nemen in de Kitchen Lounge en ervaren hoe het is om in een chefs kitchen te koken. Voor meer informatie kunnen gasten zich aanmelden voor de nieuwsbrief of contact opnemen met de afdeling Guest Relations.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Luxury+Vintage+Hotel+Villa+Beukenhof/@52.1628596,4.48568,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x47c5c6ec38a10e39:0xd3f0eee595be5575!8m2!3d52.1628596!4d4.48568!16s%2Fg%2F11fmtm38n7?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Leiden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Leiden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl