ExLibris Boutique Hotel

Overnachting boeken bij ExLibris Boutique Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van ExLibris Boutique Hotel en boek direct.

ExLibris Boutique Hotel in Leiden

ExLibris Boutique Hotel is een Hotel in Leiden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Leiden terwijl je bij ExLibris Boutique Hotel verblijft. Op de website van ExLibris Boutique Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boutique hotel Ex Libris is een centraal gelegen hotel in Leiden, in het historische Pieterswijk. Het hotel bevindt zich in twee rijksmonumentale panden en heeft acht luxe hotelkamers en een gelagkamer waar het ontbijt wordt geserveerd. De kamers zijn stijlvol en klassiek ingericht met moderne voorzieningen, zoals een super-kingsize bed, zithoek, minibar, airconditioning, flatscreen TV met Netflix en een luxe badkamer met regendouche en vloerverwarming. Alle kamers hebben een ruim bureau en high-speed internet. Het hotel biedt ook een goed gevulde wijnkoelkast en een elektrische haard. Het hotel is omringd door diverse musea en bezienswaardigheden, zoals het Rijksmuseum van Oudheden en de Hortus Botanicus. Het hotel is bereikbaar via e-mail en telefoon.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van ExLibris Boutique Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij ExLibris Boutique Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/ExLibris+Boutique+Hotel/@52.1571016,4.4863403,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c6f257bc03d9:0x8ef7142bb89eb173!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1571016!4d4.4863403!16s%2Fg%2F11fztnlgfq?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Leiden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Leiden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Leiden
  2. ExLibris Boutique Hotel

Meer in Leiden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl