Onder den Peerenboom

Overnachting boeken bij Onder den Peerenboom? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Onder den Peerenboom en boek direct.

Onder den Peerenboom in Benschop

Onder den Peerenboom is een Bed & Breakfast in Benschop. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Benschop terwijl je bij Onder den Peerenboom verblijft. Op de website van Onder den Peerenboom vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Onder den Peerenboom is een accommodatie in Benschop waar u kunt overnachten en vergaderen. Gasten hebben lovende referenties achtergelaten over het vriendelijke ontvangst, de prachtige tuin, de attente gastheer en gastvrouw, en het heerlijke ontbijt. Er is ook een Dutchtub waar gasten van kunnen genieten. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om behandelingen te boeken bij ZenziBelle, die op hetzelfde adres gevestigd is. De accommodatie biedt ook arrangementen aan met een hottub. Betaling kan worden gedaan met pin, creditcard, contact of op rekening. Volg Onder den Peerenboom op social media voor meer informatie en contact.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Onder den Peerenboom, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Onder den Peerenboom? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Onder+den+Peerenboom/@52.0052904,4.9607293,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c67b81b795fc41:0xfaf21e74073b7a8a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0052904!4d4.9607293!16s%2Fg%2F1tl1h2vn?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Benschop? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Benschop pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Benschop
  2. Onder den Peerenboom

Meer in Benschop

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl