Restaurant Elzenduin

Overnachting boeken bij Restaurant Elzenduin? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Restaurant Elzenduin en boek direct.

Restaurant Elzenduin in Ter Heijde

Restaurant Elzenduin is een Restaurant in Ter Heijde. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Ter Heijde terwijl je bij Restaurant Elzenduin verblijft. Op de website van Restaurant Elzenduin vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Restaurant Elzenduin is een sfeervol restaurant nabij Monster en Kijkduin waar gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes en regionale specialiteiten. Het restaurant biedt onder andere een uitgebreid ontbijtbuffet, lichte lunches, à la carte gerechten en seizoensspecialiteiten. De keukenbrigade stelt elke dag een wisselend driegangen keuzemenu samen. Daarnaast kunnen gasten genieten van het mooie uitzicht op de duinen vanuit het restaurant. Na een dag van cultuur en natuur is het ook mogelijk om te ontspannen in de comfortabele lounge of op het terras met uitzicht op de duinen. Er worden ook verschillende acties en evenementen georganiseerd, zoals een babyshower borrel en een seizoensspecial met Zeeuwse mosselen. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen. Het restaurant bevindt zich op Strandweg 18 in Ter Heijde aan Zee.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Restaurant Elzenduin, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Restaurant Elzenduin? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Restaurant+Elzenduin/@52.0292072,4.1662432,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5ad40a51a1137:0xb60c0005164e3196!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0292072!4d4.1662432!16s%2Fg%2F11yssb9wy?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Ter Heijde? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Ter Heijde pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Ter Heijde
  2. Restaurant Elzenduin

Meer in Ter Heijde

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl