Restaurant Johan Hendrik

Overnachting boeken bij Restaurant Johan Hendrik? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Restaurant Johan Hendrik en boek direct.

Restaurant Johan Hendrik is een Restaurant in Sluis. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Sluis terwijl je bij Restaurant Johan Hendrik verblijft. Op de website van Restaurant Johan Hendrik vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het culinaire restaurant Johan Hendrik in Sluis, gevestigd in Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale, biedt heerlijke gerechten in een ambiance in de stijl van Louis XIV. Het à la carte restaurant serveert een uitgebreide lunch en diner met originele gerechten bereid door het gepassioneerde keukenteam. Na het diner kunnen gasten genieten van een drankje in de kelderbar of ontspannen in de bibliotheek met open haard. Bij mooi weer is er ook een terras beschikbaar. Het restaurant biedt verschillende acties en evenementen, zoals een babyshower borrel en seizoensspecials, zoals Zeeuwse mosselen en in roomboter gebakken sliptong. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Restaurant Johan Hendrik, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Restaurant Johan Hendrik? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Restaurant+Johan+Hendrik/@51.3106895,3.3790182,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4a0b1e9e7bd49:0x4f55cfbffd2dfed5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3106895!4d3.3790182!16s%2Fg%2F1tgprt05?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Sluis? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Sluis pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Restaurant Johan Hendrik

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl