Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale in Sluis

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale is een Hotel in Sluis. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Sluis terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale biedt een uniek en zorgeloos verblijf in de Middeleeuwse vestingstad Sluis, gelegen op de grens van Nederland en België. Het hotel beschikt over 64 ruime hotelkamers, een restaurant met culinaire hoogstandjes en multifunctionele vergaderzalen. In de omgeving kunnen cultuurliefhebbers genieten van de rijke geschiedenis van Sluis en natuurliefhebbers kunnen terecht in natuurgebied Het Zwin. Het hotel is ook ideaal gelegen voor uitstapjes naar Brugge, Gent, Knokke en het strand van Cadzand. Er worden verschillende arrangementen aangeboden, zoals fiets- en wandelarrangementen en familiearrangementen. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+De+Dikke+van+Dale/@51.3106641,3.3789892,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4a14187137a87:0x820499215d5988c9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3106641!4d3.3789892!16s%2Fg%2F11n01bqvqv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Sluis? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Sluis pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Sluis
  2. Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale

Meer in Sluis

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl