Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren

Overnachting boeken bij Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren en boek direct.

Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren is een Restaurant in Veere. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Veere terwijl je bij Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren verblijft. Op de website van Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Auberge de Campveerse Toren is een 500 jaar oude herberg in Veere, Nederland. Het is een van de oudste herbergen van het land en biedt een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Het restaurant serveert heerlijke gerechten met verse en lokale producten. De herberg heeft 14 kamers, elk uniek ingericht en variërend in comfort en faciliteiten. Veere is een van de mooiste stadjes van Zeeland en ligt aan het Veerse Meer. Het hotel heeft geen airconditioning. Het restaurant is geopend voor diner en lunch op bepaalde dagen en biedt ook een high tea. Daarnaast biedt de herberg verschillende arrangementen, waaronder een overnachting met ontbijt en diner, een Oosterschelde kreeftenmenu en halfpension. De herberg is ook een populaire trouwlocatie en honden zijn welkom, maar niet op alle kamers. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Romantik+Hotel+Auberge+de+Campveerse+Toren/@51.5500844,3.6695284,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c492250961cdf5:0x58f07fbbd724bdde!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5500844!4d3.6695284!16s%2Fg%2F124xvz_4q?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Veere? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Veere pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Romantik Hotel Auberge de Campveerse Toren

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl