Rotterdam Marriott Hotel

Overnachting boeken bij Rotterdam Marriott Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Rotterdam Marriott Hotel en boek direct.

Rotterdam Marriott Hotel is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij Rotterdam Marriott Hotel verblijft. Op de website van Rotterdam Marriott Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Rotterdam Marriott Hotel is een uitnodigend en elegant hotel in het hart van Rotterdam. Het heeft een centrale locatie tegenover het Rotterdam Centraal Station, waardoor het een ideaal startpunt is om de levendige stad te verkennen. Het hotel biedt 228 kamers en suites, allemaal ingericht in een moderne stijl met ruime oppervlaktes. Het centrale district van Rotterdam, waar het hotel zich bevindt, is een bruisende mix van multinationals, lokale bedrijven en woongelegenheden en fungeert als een energieke toegang tot de stad. Het hotel beschikt ook over verschillende eetgelegenheden, zoals de Pillars Bar & Kitchen en het met een Michelin-ster bekroonde restaurant The Millèn. Bovendien zijn er faciliteiten zoals een fitnesscentrum en de M Club Lounge met een prachtig uitzicht op Rotterdam. Het Rotterdam Marriott Hotel is de ideale plek voor zowel werk als ontspanning.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Rotterdam Marriott Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Rotterdam Marriott Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Rotterdam+Marriott+Hotel/@51.9224698,4.4716068,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c434a65b7876b1:0x4a9ba64094cf3a4e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9224698!4d4.4716068!16s%2Fg%2F1tg_f6p8?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Rotterdam Marriott Hotel

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl