Sjiek Basiliek

Overnachting boeken bij Sjiek Basiliek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Sjiek Basiliek en boek direct.

Sjiek Basiliek in Oudenbosch

Sjiek Basiliek is een Bed & Breakfast in Oudenbosch. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Oudenbosch terwijl je bij Sjiek Basiliek verblijft. Op de website van Sjiek Basiliek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Sjiek Basiliek is een exclusieve bed & breakfast met wellness faciliteiten zoals een sauna, jacuzzi en verwarmd zwembad. De B&B is gelegen in het culturele centrum van Oudenbosch en biedt luxe overnachtingen in stijlvolle kamers met volledige privacy. Het gebruik van de wellness faciliteiten en een heerlijk ontbijt zijn inbegrepen bij de overnachting. Daarnaast zijn er arrangementen beschikbaar om de overnachting uit te breiden. De eigenaresse, Marleen, is een gastvrije gastvrouw en heeft veel aandacht besteed aan detail en sfeer in de B&B. Gasten zijn enthousiast en beoordelen de B&B als prachtig, comfortabel en voorzien van alle gemakken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Sjiek Basiliek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Sjiek Basiliek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Sjiek+Basiliek/@51.5908583,4.525675,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c417f8cbb95555:0x1a62b0ca0f86da46!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5908583!4d4.525675!16s%2Fg%2F11j2g0d9jw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Oudenbosch? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Oudenbosch pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Oudenbosch
  2. Sjiek Basiliek

Meer in Oudenbosch

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl