t Achterhoes B & B

Overnachting boeken bij t Achterhoes B & B? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van t Achterhoes B & B en boek direct.

t Achterhoes B & B in Bellingwolde

t Achterhoes B & B is een Hotel in Bellingwolde. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bellingwolde terwijl je bij t Achterhoes B & B verblijft. Op de website van t Achterhoes B & B vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B 't Achterhoes is een sfeervolle 2-persoons accommodatie in Bellingwolde, Oost Groningen. De B&B is omringd door een prachtig natuurgebied en gemeente Westerwolde, waar je het hele jaar door kunt genieten van lange wandelingen en fietstochten. Daarnaast is het centrum van Groningen en de waddenkust binnen 35 minuten met de auto te bereiken en is ook Duitsland vlakbij. De B&B heeft een eigen ingang, terras en privé badkamer, en je hebt altijd de hele accommodatie voor jezelf. Het is niet mogelijk om maaltijden te bereiden, maar er zijn genoeg eetgelegenheden in de omgeving. Tijdens je verblijf kun je gratis gebruikmaken van de relaxruimte met infrarood sauna en massagebed. Parkeren is gratis op het eigen terrein en de accommodatie is rookvrij, niet geschikt voor kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van t Achterhoes B & B, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij t Achterhoes B & B? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/''t+Achterhoes+B+%26+B'/@53.0951117,7.1569743,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b7cbd1319e542b:0x6148882a066dd70e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0951117!4d7.1569743!16s%2Fg%2F11d_xh8fqw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bellingwolde? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bellingwolde pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bellingwolde
  2. t Achterhoes B & B

Meer in Bellingwolde

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl