Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Overnachting boeken bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk en boek direct.

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk in Noordwijk

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk is een Hotel in Noordwijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Noordwijk terwijl je bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk verblijft. Op de website van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Palace Hotel Noordwijk is een unieke locatie op loopafstand van het strand, de boulevard en de winkelstraat. Het hotel biedt diverse faciliteiten, waaronder het restaurant Vloed waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch of diner. Daarnaast is er een wellness- en zwembadgedeelte met een sauna, Turks stoombad en zwembad, en een fitnesscentrum genaamd Vitality Fitness Club. Voor drankjes en hapjes kunnen gasten terecht in de Vloed Lounge & Bar. Het hotel biedt ook beste prijsgarantie en heeft verschillende kamers en arrangementen beschikbaar. Het beschikt over 120 hotelkamers en suites in verschillende luxe-typen. Er zijn ook vacatures beschikbaar bij het hotel. Verder is er een conferentiecentrum met vergaderzalen voor zakelijke evenementen. Het hotel werkt samen met Circus.nl, een samenwerking tussen het Nederlandse Gran Casino, Van der Valk International en Gaming1. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten te ontvangen. Reserveren, contact en andere informatie over het hotel zijn beschikbaar op de website van Van der Valk.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Van der Valk Palace Hotel Noordwijk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Van der Valk Palace Hotel Noordwijk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Van+der+Valk+Palace+Hotel+Noordwijk/@52.2419748,4.4316619,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c0794d21ae5d:0xc150c77c9d713b93!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2419748!4d4.4316619!16s%2Fg%2F11fj10_ncx?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Noordwijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Noordwijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Noordwijk
  2. Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Meer in Noordwijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl