Vergaderlocatie, Bed & Breakfast en Theetuin Op Hof Olmenstein

Overnachting boeken bij Vergaderlocatie, Bed & Breakfast en Theetuin Op Hof Olmenstein? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Vergaderlocatie, Bed & Breakfast en Theetuin Op Hof Olmenstein en boek direct.

Vergaderlocatie, Bed & Breakfast en Theetuin Op Hof Olmenstein is een Bed & Breakfast in Kloetinge. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kloetinge terwijl je bij Vergaderlocatie, Bed & Breakfast en Theetuin Op Hof Olmenstein verblijft. Op de website van Vergaderlocatie, Bed & Breakfast en Theetuin Op Hof Olmenstein vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Op 't Hof Olmenstein is een ideale locatie voor zakelijke overleggen en bijeenkomsten. Het is een rustige plek, maar goed bereikbaar. Hier kunt u vergaderingen, brainstormsessies en ontspannen groepsactiviteiten organiseren. De locatie zorgt voor een niet-alledaagse setting en een verrassende omgeving, waardoor nieuwe ideeën ontstaan en mensen zichzelf op een andere manier laten zien. Daarnaast biedt 't Hof Olmenstein ook een theetuin waar u kunt genieten van taart, soep, broodjes en tapas. Er zijn ook positieve recensies over de mooie en nette kamers, het vriendelijke personeel en het heerlijke ontbijt. Verder bieden ze een TO GO service aan, waarbij je eten kunt bestellen om mee te nemen. Bezorgen is mogelijk in de omgeving Zuid-Beveland. De contactgegevens van 't Hof Olmenstein zijn Abbekindersezandweg 21, 4482 PS Kloetinge, telefoonnummer +31 (0)6 460 449 05, en e-mailadres info@ophofolmenstein.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Vergaderlocatie, Bed & Breakfast en Theetuin Op Hof Olmenstein, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Vergaderlocatie, Bed & Breakfast en Theetuin Op Hof Olmenstein? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Vergaderlocatie,+Bed+%26+Breakfast+en+Theetuin+Op+Hof+Olmenstein/@51.4821468,3.9179522,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4628dea56cd7f:0xe315dd0b1b9fc9af!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4821468!4d3.9179522!16s%2Fg%2F1tvw4325?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kloetinge? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kloetinge pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Vergaderlocatie, Bed & Breakfast en Theetuin Op Hof Olmenstein

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl