Villa Rooz

Overnachting boeken bij Villa Rooz? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Villa Rooz en boek direct.

Villa Rooz in De Krim

Villa Rooz is een Bed & Breakfast in De Krim. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Krim terwijl je bij Villa Rooz verblijft. Op de website van Villa Rooz vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Villa Rooz is een B&B gelegen in De Krim, een klein dorp in Overijssel. Ze staan bekend als "Een B&B zonder drempels" en bieden comfortabele kamers met brede deuren en gelijkvloerse douches. Iedereen is welkom, inclusief mensen met een rolstoel of een hulphond. De B&B ligt in een mooie omgeving waar je kunt genieten van de natuur en verschillende activiteiten kunt ondernemen. Door de centrale ligging zijn omliggende plaatsen gemakkelijk bereikbaar. Het personeel van Villa Rooz hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en ze willen dit gevoel graag doorgeven aan hun gasten. De kamers zijn luxueus en hebben een eigen ingang, douche en toilet. Er zijn ook mogelijkheden voor vakantiedialyse in de buurt van de B&B. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden en attracties in de omgeving, zoals het Pieterpad en Wildlands Adventure Zoo. Villa Rooz is opgericht in 2022 door Peggy Bakker en Gerda Brand, met als doel om iedereen de mogelijkheid te bieden om te genieten. Ze zijn bereikbaar via WhatsApp of e-mail voor vragen en reserveringen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Villa Rooz, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Villa Rooz? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Villa+Rooz/@52.6528219,6.6337763,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c803223b874059:0x522ebc5fe5094350!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6528219!4d6.6337763!16s%2Fg%2F11sjcfbk0j?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Krim? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Krim pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Krim
  2. Villa Rooz

Meer in De Krim

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl