Aangenaam op de Rijn, B&B op een woonboot

Overnachting boeken bij Aangenaam op de Rijn, B&B op een woonboot? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Aangenaam op de Rijn, B&B op een woonboot en boek direct.

Aangenaam op de Rijn, B&B op een woonboot in Alphen aan den Rijn

Aangenaam op de Rijn, B&B op een woonboot is een Bed & Breakfast in Alphen aan den Rijn. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Alphen aan den Rijn terwijl je bij Aangenaam op de Rijn, B&B op een woonboot verblijft. Op de website van Aangenaam op de Rijn, B&B op een woonboot vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft een woonboot in Alphen aan den Rijn, Nederland, die te huur is als bed and breakfast. De accommodatie heeft een privé sauna en biedt een prachtig uitzicht op het meer. Gasten waarderen de rustige en mooie locatie, de vriendelijke eigenaar en de schone en comfortabele faciliteiten. De woonboot heeft een terras waar gasten kunnen genieten van het uitzicht en de passerende boten en wilde dieren kunnen zien. De accommodatie biedt ook ontbijtopties, fietsverhuur en wandel- en fietstochten in de buurt. Het is goed gelegen, dicht bij steden als Rotterdam en Amsterdam. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie. Er zijn geen extra bedden beschikbaar en er gelden specifieke in- en uitchecktijden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Aangenaam op de Rijn, B&B op een woonboot, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Aangenaam op de Rijn, B&B op een woonboot? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Aangenaam+op+de+Rijn,+B%26B+op+een+woonboot/@52.1168885,4.6916957,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5da6ad93d27db:0x4db9ba4aff9b605f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1168885!4d4.6916957!16s%2Fg%2F11lgzjy31w?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Alphen aan den Rijn? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Alphen aan den Rijn pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alphen aan den Rijn
  2. Aangenaam op de Rijn, B&B op een woonboot

Meer in Alphen aan den Rijn

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl