Boutique Hotel en Restaurant ‘de Stadsherberg’

Overnachting boeken bij Boutique Hotel en Restaurant ‘de Stadsherberg’? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel en Restaurant ‘de Stadsherberg’ en boek direct.

Boutique Hotel en Restaurant ‘de Stadsherberg’ in Alphen aan den Rijn

Boutique Hotel en Restaurant ‘de Stadsherberg’ is een Hotel in Alphen aan den Rijn. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Alphen aan den Rijn terwijl je bij Boutique Hotel en Restaurant ‘de Stadsherberg’ verblijft. Op de website van Boutique Hotel en Restaurant ‘de Stadsherberg’ vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst geeft informatie over een hotel, restaurant en café genaamd Stadsherberg in Alphen aan den Rijn. Het restaurant heeft aangepaste openingstijden tijdens de vakantieperiode en serveert geen diner tot 15 augustus. Vanaf 24 augustus kunnen liefhebbers van de Indonesische keuken weer terecht. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 8.00 tot 18.00 uur. Er zijn ook zomeractiviteiten, zoals live muziek in de stadstuin en op zondagen. Het hotel biedt stijlvolle kamers en suites die allemaal uniek zijn ingericht. Gasten kunnen genieten van proeverijen in het restaurant en op het terras. Het hotel is het hele jaar door geopend.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel en Restaurant ‘de Stadsherberg’, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel en Restaurant ‘de Stadsherberg’? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+en+Restaurant+%E2%80%98de+Stadsherberg%E2%80%99/@52.1269328,4.6633765,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5daf6957bffff:0x3e5cffe23e21786f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1269328!4d4.6633765!16s%2Fg%2F11jn_sl_8c?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Alphen aan den Rijn? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Alphen aan den Rijn pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alphen aan den Rijn
  2. Boutique Hotel en Restaurant ‘de Stadsherberg’

Meer in Alphen aan den Rijn

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl