Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa

Overnachting boeken bij Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa en boek direct.

Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa is een Veeboerderij in Kerkwerve. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kerkwerve terwijl je bij Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa verblijft. Op de website van Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Veeboerderij. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom op de website van de Alpaca en Falabella Ranch in Kerkwerve, Zeeland. Op deze ranch worden Alpaca's en Falabella paarden gehouden. Het is mogelijk om met de Alpaca's op pad te gaan, wat een leuk en gezond uitje is voor het hele gezin. Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen onder begeleiding deelnemen aan de activiteiten. Er gelden een aantal belangrijke regels, zoals het niet toelaten van honden op het terrein en het aanmelden van iedere persoon die meeloopt. Daarnaast moeten bezoekers zich kleden naar de weersomstandigheden. Het is mogelijk om tot 48 uur van tevoren te annuleren, maar bij annulering binnen 24 uur worden de volledige kosten in rekening gebracht. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, zoals de Alpaca Experience en Alpaca Golf. Ook is het mogelijk om foto's te maken met de Alpaca's voor speciale gelegenheden. De openingstijden van de ranch variëren per maand.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Alpaca+%26+Falabella+Ranch+Rzadkiewa/@51.7027679,3.8794047,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f42aef834a31:0xe6fc19ac05ee0529!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7027679!4d3.8794047!16s%2Fg%2F11gjt1r4hh?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kerkwerve? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kerkwerve pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl