De Zeeuwsche Hoeve

Overnachting boeken bij De Zeeuwsche Hoeve? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Zeeuwsche Hoeve en boek direct.

De Zeeuwsche Hoeve in Kerkwerve

De Zeeuwsche Hoeve is een Bed & Breakfast in Kerkwerve. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kerkwerve terwijl je bij De Zeeuwsche Hoeve verblijft. Op de website van De Zeeuwsche Hoeve vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Zeeuwsche Hoeve is een prachtige cultureel erfgoedboerderij op het Zeeuwse eiland Schouwen Duiveland. De accommodatie biedt verschillende verblijfsmogelijkheden in cottagestijl, met authentieke details en moderne luxe. De vijf accommodaties, genaamd Zon, Maan, Hemel, Storm en Sterre, hebben allemaal een eigen infrarood sauna en bieden rust en privacy. Gasten kunnen genieten van de mooie omgeving en de gezellige dieren op de boerderij. Veel gasten zijn enthousiast over hun verblijf en prijzen de gastvrijheid van de eigenaren, Hans en Marlene. De Zeeuwsche Hoeve is een ideale plek voor een ontspannen vakantie in Zeeland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Zeeuwsche Hoeve, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Zeeuwsche Hoeve? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Zeeuwsche+Hoeve/@51.6789016,3.9142622,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f58d77c7f587:0x78b5df536f6791d0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6789016!4d3.9142622!16s%2Fg%2F1tyyw8yg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kerkwerve? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kerkwerve pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Kerkwerve
  2. De Zeeuwsche Hoeve

Meer in Kerkwerve

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl