Andante Hotel Scheveningen / Den Haag

Overnachting boeken bij Andante Hotel Scheveningen / Den Haag? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Andante Hotel Scheveningen / Den Haag en boek direct.

Andante Hotel Scheveningen / Den Haag is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Andante Hotel Scheveningen / Den Haag verblijft. Op de website van Andante Hotel Scheveningen / Den Haag vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Andante Hotel in Scheveningen is gelegen op de hoogste duin, tussen de pier en de haven, en vlakbij het strand. Het hotel biedt mooie compacte kamers in het hoofdgebouw en ruime kamers in de authentieke villa. Gasten kunnen een fiets huren om de omgeving te verkennen en de dag afsluiten in een van de gezellige restaurants op de boulevard. Het hotel wordt gewaardeerd met een score van 8,7 en heeft vriendelijk personeel en een perfecte ligging. Let op: parkeren is betaald in Scheveningen en parkeren in de Seinpostduin is niet toegestaan. Het hotel is niet verantwoordelijk voor boetes in dit geval. Het hotel is een ideale uitvalsbasis om Scheveningen en de Hollandse kust te ontdekken, evenals de stad Den Haag.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Andante Hotel Scheveningen / Den Haag, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Andante Hotel Scheveningen / Den Haag? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Andante+Hotel+Scheveningen+%2F+Den+Haag/@52.1092965,4.2766798,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b0a182b132c3:0x5d184a17b6abe071!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1092965!4d4.2766798!16s%2Fg%2F11b63f4547?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Andante Hotel Scheveningen / Den Haag

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl