ibis Styles Den Haag Scheveningen

Overnachting boeken bij ibis Styles Den Haag Scheveningen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van ibis Styles Den Haag Scheveningen en boek direct.

ibis Styles Den Haag Scheveningen is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij ibis Styles Den Haag Scheveningen verblijft. Op de website van ibis Styles Den Haag Scheveningen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het ibis Styles Den Haag Scheveningen is een design economy hotel waar gasten zich vrij kunnen uiten. De kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn speels en kunstzinnig ontworpen, met gebruik van citaten, decoraties en speelwanden voor kinderen. Het hotel ligt tegenover het strand van Scheveningen en is gemakkelijk bereikbaar met de tram naar het centrum van Den Haag. Gasten kunnen genieten van attracties zoals SEA LIFE Scheveningen en het AFAS Circus Theater. Het hotel biedt verschillende kamertypes, waaronder superior kamers met een ruim balkon. Er zijn positieve beoordelingen van gasten, met een gemiddelde rating van 3.9/5.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van ibis Styles Den Haag Scheveningen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij ibis Styles Den Haag Scheveningen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/ibis+Styles+Den+Haag+Scheveningen/@52.1111267,4.2812944,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b0a7272dd435:0xbd9a51bc2ff3562f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1111267!4d4.2812944!16s%2Fg%2F1thvrwj3?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. ibis Styles Den Haag Scheveningen

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl