Anegang Boutique Hotel

Overnachting boeken bij Anegang Boutique Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Anegang Boutique Hotel en boek direct.

Anegang Boutique Hotel in Haarlem

Anegang Boutique Hotel is een Hotel in Haarlem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Haarlem terwijl je bij Anegang Boutique Hotel verblijft. Op de website van Anegang Boutique Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Anegang Boutique Hotel en Appartement is een uniek hotel in het centrum van Haarlem, op loopafstand van de Grote Markt. Het hotel heeft geen receptie en biedt zes luxe kamers en een appartement aan. Gasten kunnen zelf inchecken via een digitaal platform en genieten van alle moderne gemakken. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar, zoals de Economy Room op de derde etage met een stijlvol ingerichte badkamer en comfortabele bedden, de Deluxe Room op de eerste en tweede etage met hoge plafonds en verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris, en het Deluxe Appartement van 150 m2 met een compleet uitgeruste keuken en twee badkamers. Het hotel biedt ook standaard faciliteiten, zoals gratis wifi. Voor meer informatie en reserveringen kan contact worden opgenomen met Alys Finest Accommodations.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Anegang Boutique Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Anegang Boutique Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Anegang+Boutique+Hotel/@52.3801974,4.6353359,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5efbec4bc762f:0x911dd5b4a03281d1!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3801974!4d4.6353359!16s%2Fg%2F11ftfn4q7m?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Haarlem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Haarlem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Haarlem
  2. Anegang Boutique Hotel

Meer in Haarlem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl