B&B Buutegeweun, bed and breakfast

Overnachting boeken bij B&B Buutegeweun, bed and breakfast? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Buutegeweun, bed and breakfast en boek direct.

B&B Buutegeweun, bed and breakfast is een Bed & Breakfast in Sommelsdijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Sommelsdijk terwijl je bij B&B Buutegeweun, bed and breakfast verblijft. Op de website van B&B Buutegeweun, bed and breakfast vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Buutegeweun is gelegen in het mooie Eiland Goeree Overflakkee, een prachtig deel van Nederland. De Bed & Breakfast bevindt zich aan een rustig landweggetje aan de rand van het dorp Sommelsdijk. De B&B is nieuw gebouwd en biedt comfortabele kamers die geschikt zijn voor twee personen. De kamers zijn gezellig en met zorg ingericht en staan bekend om hun netheid. De gehele B&B is gelijkvloers en voorzien van een pvc vloer en vloerverwarming. De locatie van B&B Buutegeweun is ideaal voor natuurliefhebbers, aangezien het grenst aan weilanden en boerenschuren. Daarnaast is het ook dichtbij het centrum gelegen en biedt het een eigen keuken, badkamer en terras. Gasten kunnen genieten van gratis wifi en ruime parkeerplaatsen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Buutegeweun, bed and breakfast, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Buutegeweun, bed and breakfast? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Buutegeweun,+bed+and+breakfast/@51.7563726,4.1440309,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c445356947243d:0x4c6ec6dc5d9d2527!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7563726!4d4.1440309!16s%2Fg%2F11pg7mzmbr?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Sommelsdijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Sommelsdijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B&B Buutegeweun, bed and breakfast

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl