Bed and Breakfast Goeree Overflakkee

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast Goeree Overflakkee? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast Goeree Overflakkee en boek direct.

Bed and Breakfast Goeree Overflakkee in Sommelsdijk

Bed and Breakfast Goeree Overflakkee is een Bed & Breakfast in Sommelsdijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Sommelsdijk terwijl je bij Bed and Breakfast Goeree Overflakkee verblijft. Op de website van Bed and Breakfast Goeree Overflakkee vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

VAKANTIEHUIS (b&b) Goeree Overflakkee biedt een gezellige en stijlvolle vakantiewoning in het buitengebied van Middelharnis. Het hele jaar door is deze accommodatie aantrekkelijk, met in de zomer een zwembad en terras in de achtertuin en de mogelijkheid om te fietsen door de polders. In de winter is het vakantiehuis geschikt voor zowel zakelijke als recreatieve klanten, met gratis wifi, voldoende parkeergelegenheid, een gezellige woonkamer en een complete keuken. Klanten geven positieve feedback over het warme welkom, comfortabele bedden en het heerlijke ontbijt. Ook is er een vernieuwde website waarop direct contact kan worden opgenomen en gereserveerd kan worden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast Goeree Overflakkee, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Goeree Overflakkee? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+Goeree+Overflakkee/@51.7371104,4.1663761,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4451fe8fab3f5:0x50b9c6d99e1d92d7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7371104!4d4.1663761!16s%2Fg%2F1s049wlx2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Sommelsdijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Sommelsdijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Sommelsdijk
  2. Bed and Breakfast Goeree Overflakkee

Meer in Sommelsdijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl