B&B De Konik Bourtange

Overnachting boeken bij B&B De Konik Bourtange? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B De Konik Bourtange en boek direct.

B&B De Konik Bourtange in Bourtange

B&B De Konik Bourtange is een Bed & Breakfast in Bourtange. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bourtange terwijl je bij B&B De Konik Bourtange verblijft. Op de website van B&B De Konik Bourtange vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B De Konik Bourtange is een gezellige bed & breakfast gelegen aan de rand van het historische vestingdorp Bourtange. Het grenst aan een natuurgebied met Konik paarden, wat zorgt voor prachtige uitzichten. De B&B bestaat uit twee appartementen, De Bonte Specht en De IJsvogel, beide met een eigen badkamer op de begane grond. De IJsvogel is volledig rolstoelvriendelijk en heeft een aangepaste toilet- en/of douchestoel. De keuken is ruim en volledig ingericht, en er is een jacuzzi en natuurlijk zwemwater aanwezig. Tijdens het verblijf kunnen gasten gratis gebruikmaken van koffie- en theefaciliteiten, en de comfortabele bedden zorgen voor een goede nachtrust. De B&B is gastvrij en voldoet aan alle veiligheidseisen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen voor stroom en lokale producten voor het ontbijt. De omgeving van Bourtange biedt veel mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B De Konik Bourtange, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B De Konik Bourtange? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+De+Konik+Bourtange/@53.0069876,7.2011473,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b7b79ea04d8aa1:0xcea896b13475b214!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0069876!4d7.2011473!16s%2Fg%2F11ftz67kc7?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bourtange? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bourtange pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bourtange
  2. B&B De Konik Bourtange

Meer in Bourtange

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl