Bed en Breakfast Vesting Bourtange

Overnachting boeken bij Bed en Breakfast Vesting Bourtange? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed en Breakfast Vesting Bourtange en boek direct.

Bed en Breakfast Vesting Bourtange in Bourtange

Bed en Breakfast Vesting Bourtange is een Bed & Breakfast in Bourtange. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bourtange terwijl je bij Bed en Breakfast Vesting Bourtange verblijft. Op de website van Bed en Breakfast Vesting Bourtange vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft de Bed en Breakfast in Bourtange, een historische vesting in Groningen. De Bed en Breakfast biedt een ongedwongen sfeer en laat de gasten zich thuis voelen in het jaar 1742. Daarnaast biedt de website informatie over activiteiten in de vesting en de omgeving, evenals links naar winkels, restaurants en bezienswaardigheden in de streek Westerwolde. Bourtange is een reconstructie van de oorspronkelijke vesting uit 1742 en biedt een compleet beeld van hoe de vestingstad er toen uit moet hebben gezien. Het dorp ligt in de streek Westerwolde, een verrassend landschap met houtwallen, glooiingen, kronkelende weggetjes, authentieke dorpjes en bossen. Er zijn ook mogelijkheden voor actieve sporten, zoals golfen en wakeboarden. De Bed en Breakfast bevindt zich in het centrum van de vesting en is een belangrijke tussenstop voor wandelaars van het Noaberpad. De vesting is vrij toegankelijk voor iedereen en voor het bezoeken van musea kunnen tickets worden gekocht bij het infokantoor.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed en Breakfast Vesting Bourtange, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast Vesting Bourtange? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+en+Breakfast+Vesting+Bourtange/@53.0064975,7.1913667,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b7c8041ec7f74f:0x2d15a8e7ef085e57!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0064975!4d7.1913667!16s%2Fg%2F11b6gm0w8m?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bourtange? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bourtange pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bourtange
  2. Bed en Breakfast Vesting Bourtange

Meer in Bourtange

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl