B&B de Palmen

Overnachting boeken bij B&B de Palmen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B de Palmen en boek direct.

B&B de Palmen in Afferden

B&B de Palmen is een Bed & Breakfast in Afferden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Afferden terwijl je bij B&B de Palmen verblijft. Op de website van B&B de Palmen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B/Studio de Palmen is een accommodatie gelegen in Afferden, Limburg. Het is gelegen aan de wandelroute het Pieterpad en dicht bij het nationaalpark de Maasduinen. De accommodatie biedt een uitstekende uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en toertochten. Er is ook de mogelijkheid om stoere Harlie look E-Choppers te huren voor een unieke ervaring in de omgeving. De accommodatie bestaat uit een studio en een B&B, beide met een eigen entree en eigen sanitair. De studio is geschikt voor maximaal 2 personen en heeft een keukenblok, minibar, magnetron, smart-tv en gratis WiFi. De B&B heeft dezelfde voorzieningen en is ook geschikt voor maximaal 2 personen. De eigenaren, Ed en Joke, wonen in Afferden en zijn enthousiast om gasten kennis te laten maken met de mooie omgeving van Noord-Limburg. De accommodatie ligt aan de wandelroute het Pieterpad en dicht bij goede restaurants en gezellige plaatsjes. Het is ook een ideaal vertrekpunt voor lokale bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. B&B/Studio de Palmen biedt een gastvrije en bijzondere ervaring voor gasten die willen genieten van de schoonheid van Limburg. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B de Palmen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B de Palmen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+de+Palmen/@51.6383504,6.0102596,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c76cc885c8b7a9:0x1e56db9b32c71626!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6383504!4d6.0102596!16s%2Fg%2F11jclfgbjt?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Afferden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Afferden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Afferden
  2. B&B de Palmen

Meer in Afferden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl