Hotel/Restaurant Auberge De Papenberg

Overnachting boeken bij Hotel/Restaurant Auberge De Papenberg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel/Restaurant Auberge De Papenberg en boek direct.

Hotel/Restaurant Auberge De Papenberg in Afferden

Hotel/Restaurant Auberge De Papenberg is een Hotel in Afferden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Afferden terwijl je bij Hotel/Restaurant Auberge De Papenberg verblijft. Op de website van Hotel/Restaurant Auberge De Papenberg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In de kop van Noord-Limburg, in het Nationaal Park de Maasduinen, ligt De Papenberg. Dit voormalige boerderij is omgebouwd tot een rustige accommodatie met een prachtige wandeltuin vol met bomen, heesters en bloemen. Bij de Familie Stolk kunt u genieten van de gastvrijheid en het comfort van thuis. U kunt online uw kamer reserveren en op de social media kanalen blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en voordelen. Daarnaast is er ook een prachtig restaurant aanwezig.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel/Restaurant Auberge De Papenberg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel/Restaurant Auberge De Papenberg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel%2FRestaurant+Auberge+De+Papenberg/@51.6430556,5.9988889,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c76ccccce5b6ff:0xc580c984a1a39c9e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6430556!4d5.9988889!16s%2Fg%2F1tfq3wz2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Afferden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Afferden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Afferden
  2. Hotel/Restaurant Auberge De Papenberg

Meer in Afferden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl