B&B De Zes Wielen (rolstoeltoegankelijk)

Overnachting boeken bij B&B De Zes Wielen (rolstoeltoegankelijk)? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B De Zes Wielen (rolstoeltoegankelijk) en boek direct.

B&B De Zes Wielen (rolstoeltoegankelijk) in Alkmaar

B&B De Zes Wielen (rolstoeltoegankelijk) is een Bed & Breakfast in Alkmaar. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Alkmaar terwijl je bij B&B De Zes Wielen (rolstoeltoegankelijk) verblijft. Op de website van B&B De Zes Wielen (rolstoeltoegankelijk) vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft de Bed & Breakfast De Zes Wielen in Alkmaar, gelegen aan de rand van het toeristische centrum. De vrijstaande bungalow is rolstoeltoegankelijk en heeft een grote badkamer en een woon/slaapkamer met openslaande deuren naar een zonnig terras aan het water. De B&B is vernoemd naar de ligging nabij het historische Zes Wielen gebied met de Oudorperpolder en de molens. De eigenaren hebben affiniteit met de zorg en het toerisme en hebben daarom een B&B geopend, met extra toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. De bungalow is volledig rolstoelvriendelijk en heeft een aangepaste badkamer. De B&B ligt dichtbij de vogelvriendelijke Oudorperpolder en het historische Zes Wielen gebied, op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Alkmaar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B De Zes Wielen (rolstoeltoegankelijk), waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B De Zes Wielen (rolstoeltoegankelijk)? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+De+Zes+Wielen+(rolstoeltoegankelijk)/@52.6367634,4.7605663,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf564dcb52a087:0xf1f93128162c90b8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6367634!4d4.7605663!16s%2Fg%2F11g68x_vkq?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Alkmaar? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Alkmaar pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alkmaar
  2. B&B De Zes Wielen (rolstoeltoegankelijk)

Meer in Alkmaar

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl