B&B Het Wolfshuis

Overnachting boeken bij B&B Het Wolfshuis? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Het Wolfshuis en boek direct.

B&B Het Wolfshuis in Bemelen

B&B Het Wolfshuis is een Bed & Breakfast in Bemelen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bemelen terwijl je bij B&B Het Wolfshuis verblijft. Op de website van B&B Het Wolfshuis vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Wolfshuis is een prachtig appartement gelegen in het dorpje Bemelen, net buiten Maastricht. Het appartement maakt deel uit van een monumentale carré-boerderij uit de 18e eeuw en biedt een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en tuin met terras. Gasten kunnen genieten van de landelijke rust en privacy, en hebben de mogelijkheid om te wandelen of fietsen in de natuur. Het ontbijt wordt aangepast aan de wensen van de gasten en er is een goede internetverbinding. Het appartement is ideaal voor een kort of langer verblijf, waarbij gasten ook kunnen werken aan projecten of boeken. Het is strategisch gelegen vlak bij Maastricht en Valkenburg, met goede busverbindingen en parkeermogelijkheden. Het Wolfshuis is een veilige en privé plek om te verblijven, waar gasten kunnen genieten van rust, comfort en veiligheid in Zuid-Limburg. In het appartement hangt een deel van de kunstcollectie van de eigenaren.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Het Wolfshuis, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Het Wolfshuis? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Het+Wolfshuis/@50.8410559,5.7974205,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0eae938f65c55:0xd4eba3ae87138826!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.8410559!4d5.7974205!16s%2Fg%2F11b75h1qn2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bemelen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bemelen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bemelen
  2. B&B Het Wolfshuis

Meer in Bemelen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl