B&B Little Creek

Overnachting boeken bij B&B Little Creek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Little Creek en boek direct.

B&B Little Creek in Renesse

B&B Little Creek is een Bed & Breakfast in Renesse. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Renesse terwijl je bij B&B Little Creek verblijft. Op de website van B&B Little Creek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Little Creek is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar rust en willen genieten van een ontspannen verblijf in de natuur. De accommodaties, genaamd "Cottage", "Prairiehouse" en "Savannah", zijn comfortabel ingericht en voorzien van goede sanitaire voorzieningen en een keuken. Vanaf de huisjes is er een prachtig uitzicht over het natuurgebied waar paarden grazen en eenden en ganzen zwemmen. Het privé natuurgebied grenst aan het Natura 2000 natuurgebied. B&B Little Creek is een ideaal startpunt voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. De eigenaren van de B&B, Wim en Sandra, wonen samen met hun dieren op Little Creek en zorgen voor het terrein, de dieren en de accommodaties. De B&B bevindt zich op de Hogezoom, de oude verbindingsweg tussen Renesse en Burgh-Haamstede, en biedt een prachtig uitzicht op de natuurgebieden van Natura 2000. In de omgeving zijn er kilometers lange stranden en de badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Little Creek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Little Creek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Little+Creek/@51.719547,3.7599482,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f191f5628505:0xfd69753f58bd2d4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.719547!4d3.7599482!16s%2Fg%2F1tfjvg1b?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Renesse? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Renesse pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Renesse
  2. B&B Little Creek

Meer in Renesse

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl