Maison Bellefleur b&b /pension

Overnachting boeken bij Maison Bellefleur b&b /pension? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Maison Bellefleur b&b /pension en boek direct.

Maison Bellefleur b&b /pension in Renesse

Maison Bellefleur b&b /pension is een Hotel in Renesse. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Renesse terwijl je bij Maison Bellefleur b&b /pension verblijft. Op de website van Maison Bellefleur b&b /pension vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Maison Bellefleur is een pension gelegen aan een van de mooiste wegen in Renesse. Het pension heeft 6 kamers met eigen badkamer en een familie-etage. Het is op loopafstand van het centrum, het strand en het natuurgebied de Vroongronden. Elke kamer is liefdevol en met oog voor detail ingericht. Het pension heeft ook een tuinkamer, veranda en tuin. Maison Bellefleur biedt duurzaam en biologisch eten, heeft een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes, staat honden toe in sommige kamers en heeft droogrekken voor wetsuits. Gasten kunnen genieten van een vers ontbijt met seizoens- en streekproducten en kunnen ontspannen in de romantische tuin. Het pension biedt ook zelfgemaakte likeurtjes, verse thee en biologische cosmetica aan. In de tuinkamer kunnen gasten de hele dag en avond terecht om te ontspannen met een drankje, een goed boek te lezen of een spelletje te spelen. Het is mogelijk om speciale acties en nieuws te ontvangen door zich aan te melden voor de nieuwsbrief van Maison Bellefleur.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Maison Bellefleur b&b /pension, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Maison Bellefleur b&b /pension? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Maison+Bellefleur+b%26b+%2Fpension/@51.72924,3.76729,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f1bd52144b39:0x435df3773ea3e3e8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.72924!4d3.76729!16s%2Fg%2F11gxpslgvy?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Renesse? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Renesse pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Renesse
  2. Maison Bellefleur b&b /pension

Meer in Renesse

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl