B&B Op de Brabantse Wal

Overnachting boeken bij B&B Op de Brabantse Wal? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Op de Brabantse Wal en boek direct.

B&B Op de Brabantse Wal is een Bed & Breakfast in Halsteren. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Halsteren terwijl je bij B&B Op de Brabantse Wal verblijft. Op de website van B&B Op de Brabantse Wal vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Op de Brabantse Wal is een bed & breakfast gelegen in Bergen op Zoom. Het biedt gratis WiFi en een fitnessruimte. De kamers hebben uitzicht op de tuin en beschikken over een eigen badkamer met douche en haardroger. Gasten kunnen gebruikmaken van de tuin, het terras en de gedeelde keuken en woonkamer. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk in de omgeving, zoals fietsen, windsurfen en duiken. De bed & breakfast biedt gratis parkeergelegenheid en heeft een haal- en brengservice vanaf het station van Bergen op Zoom voor gasten die met de trein reizen. Halsteren, waar de bed & breakfast zich bevindt, is een dorp met ongeveer 15.000 inwoners en ligt tegen de grens van Zeeland aan. Het dorp heeft een centrale grote markt en is met de fiets binnen 15 minuten te bereiken. Vanuit de bed & breakfast starten prachtige fietsroutes door de Brabantse bossen en langs de Zeeuwse kust. Er zijn ook verschillende bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Rotterdam, Antwerpen, Renesse, Ouddorp, Vlissingen, Breda en Zierikzee. Gasten kunnen bij de bed & breakfast fietsen huren tegen een tarief van 10 euro per dag. Er zijn twee tweepersoonskamers beschikbaar met elk een eigen badkamer en toilet. De prijs per dag is 125 euro, exclusief een schoonmaakkosten van 25 euro per bezoek. Gasten hebben ook toegang tot een gezamenlijke woonkamer met zithoek, eethoek.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Op de Brabantse Wal, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Op de Brabantse Wal? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Op+de+Brabantse+Wal/@51.5166209,4.2658648,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c46c8400542135:0x59915c78665ee02e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5166209!4d4.2658648!16s%2Fg%2F11b63vxtjh?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Halsteren? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Halsteren pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B&B Op de Brabantse Wal

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl