Restaurant de Nieuwe Ram

Overnachting boeken bij Restaurant de Nieuwe Ram? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Restaurant de Nieuwe Ram en boek direct.

Restaurant de Nieuwe Ram in Halsteren

Restaurant de Nieuwe Ram is een Restaurant in Halsteren. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Halsteren terwijl je bij Restaurant de Nieuwe Ram verblijft. Op de website van Restaurant de Nieuwe Ram vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft een restaurant genaamd De Nieuwe Ram, gelegen in Halsteren (gem. Bergen op Zoom). Het restaurant biedt gezellig eten en drinken, feesten en vergaderen aan in een ongedwongen sfeer. Ze hebben een geheel gerenoveerd restaurant en feestzaal. Het restaurant is geopend van 12:00 tot 22:00 uur, van woensdag tot en met zondag, waar gasten kunnen genieten van diverse gerechten en drankjes. Er worden ook lunches aangeboden, van koffie met gebak tot uitgebreide lunches. De Nieuwe Ram staat voor kwaliteit en gastvrijheid en heeft een menukaart met diverse opties. Daarnaast is het ook mogelijk om na het werk of in het weekend te borrelen in het restaurant. De Nieuwe Ram is benieuwd naar de ervaringen van gasten en nodigt hen uit om een review achter te laten. Gasten kunnen contact opnemen via e-mail om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van het restaurant.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Restaurant de Nieuwe Ram, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Restaurant de Nieuwe Ram? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Restaurant+de+Nieuwe+Ram/@51.5365911,4.2827587,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c46bdd890b165f:0x6642994032340e06!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5365911!4d4.2827587!16s%2Fg%2F11mvmx9bjd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Halsteren? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Halsteren pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Halsteren
  2. Restaurant de Nieuwe Ram

Meer in Halsteren

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl