B&B / Pension Petit Chateau

Overnachting boeken bij B&B / Pension Petit Chateau? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B / Pension Petit Chateau en boek direct.

B&B / Pension Petit Chateau in Biervliet

B&B / Pension Petit Chateau is een Bed & Breakfast in Biervliet. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Biervliet terwijl je bij B&B / Pension Petit Chateau verblijft. Op de website van B&B / Pension Petit Chateau vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Inge en Rocco van Houten heten u welkom op hun website "Petit Chateau" in het dorpje Biervliet, Zeeuws Vlaanderen. Ze hebben ervoor gekozen om vanuit de drukke Randstad naar deze rustige omgeving te verhuizen. Ze hebben een oud herenhuis gekocht dat al jaren dienst doet als Bed and Breakfast. Het huis is prachtig gerestaureerd in oude stijl en heeft drie kamers met eigen badkamer, koffieapparaat, waterkoker, smart tv en wifi. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor wandelen, fietsen en het bezoeken van nabijgelegen steden en stranden. Inge en Rocco heten u van harte welkom in hun "Petit Chateau".

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B / Pension Petit Chateau, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B / Pension Petit Chateau? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+%2F+Pension+Petit+Chateau/@51.3292761,3.6871411,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c482d7bda1aaab:0x663b14e82ca98da3!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3292761!4d3.6871411!16s%2Fg%2F11h4ydmg8t?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Biervliet? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Biervliet pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Biervliet
  2. B&B / Pension Petit Chateau

Meer in Biervliet

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl