De Gentsche Poort

Overnachting boeken bij De Gentsche Poort? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Gentsche Poort en boek direct.

De Gentsche Poort in Biervliet

De Gentsche Poort is een Hotel in Biervliet. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Biervliet terwijl je bij De Gentsche Poort verblijft. Op de website van De Gentsche Poort vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel De Gentsche Poort is een familiehotel gelegen aan de rand van het landelijke Biervliet in de gemeente Terneuzen. Het hotel beschikt over compleet ingerichte kamers met flatscreen TV, bureau en zitgelegenheid, en alle kamers hebben een eigen badkamer met douche. Gasten kunnen gratis gebruik maken van WIFI. Het restaurant serveert doordeweeks een huiselijk dagmenu en in het weekend en op vakantiedagen een dagmenu of dagschotel met streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten. Het hotel heeft ook een bar en een tuin terras waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een drankje. In de omgeving van Biervliet is er een Noordzee strand met 150 uur meer zon en er zijn verschillende fietsroutes voor fiets- en wandelliefhebbers. Het hotel biedt een eenpersoonskamer inclusief ontbijt voor €94,- per nacht en een tweepersoonskamer inclusief ontbijt voor €122,- per nacht. Reserveringen kunnen rechtstreeks bij het hotel worden gemaakt om reserveringskosten te besparen. De contactgegevens van het hotel zijn te vinden op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Gentsche Poort, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Gentsche Poort? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Gentsche+Poort/@51.325,3.6858333,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c482d0dcacb035:0x96d4908a5da17a8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.325!4d3.6858333!16s%2Fg%2F1thmk54z?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Biervliet? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Biervliet pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Biervliet
  2. De Gentsche Poort

Meer in Biervliet

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl