B&B Studio De Bilt

Overnachting boeken bij B&B Studio De Bilt? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Studio De Bilt en boek direct.

B&B Studio De Bilt in De Bilt

B&B Studio De Bilt is een Bed & Breakfast in De Bilt. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Bilt terwijl je bij B&B Studio De Bilt verblijft. Op de website van B&B Studio De Bilt vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast Studio De Bilt Utrecht is een kleinschalige en gastvrije accommodatie. Het biedt twee ruime studio's in het hart van de provincie Utrecht, waar gasten kunnen genieten van zowel stad als natuur. De accommodatie ligt in de oude dorpskern van De Bilt en gasten kunnen gemakkelijk het Utrechts Landschap verkennen. Binnen 10 minuten zijn ze ook in het historische centrum van Utrecht met het openbaar vervoer of de fiets. Studio De Bilt Utrecht bestaat al ruim 6 jaar en heeft hoge waarderingen ontvangen van gasten. De studio's zijn ingericht in een rustgevende Scandinavische stijl en hebben comfortabele boxspring bedden. Er zijn twee studios beschikbaar, Studio 1 en Studio 2, die beide voorzien zijn van een eigen badkamer. Het ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ontbijtkamer. Gasten kunnen genieten van verschillende activiteiten in de omgeving, zoals fietsen, wandelen, winkelen en culturele evenementen. Studio De Bilt heeft positieve reviews ontvangen op verschillende platforms zoals Booking.com, Google Maps, Facebook en Tripadvisor. De contactgegevens van Studio De Bilt zijn te vinden op hun website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Studio De Bilt, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Studio De Bilt? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Studio+De+Bilt/@52.1073659,5.1815614,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c668f0508b6407:0x58c2c6c5487b63a8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1073659!4d5.1815614!16s%2Fg%2F11g9jwbm46?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Bilt? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Bilt pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Bilt
  2. B&B Studio De Bilt

Meer in De Bilt

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl