Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Overnachting boeken bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht en boek direct.

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht in De Bilt

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht is een Hotel in De Bilt. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Bilt terwijl je bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht verblijft. Op de website van Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel De Bilt - Utrecht biedt verschillende kamers en suites aan voor overnachtingen. Gasten kunnen genieten van culinaire ervaringen in het restaurant of op het zonnige terras. Daarnaast beschikt het hotel over multifunctionele vergaderzalen en is het gelegen in een bosrijke omgeving waar gasten kunnen wandelen, fietsen of rijden met een E-bike. Het hotel is gecertificeerd met een Green Key: Goud en biedt altijd de beste prijsgarantie. Gasten kunnen online de kamers en arrangementen bekijken en direct een kamer boeken. Daarnaast zijn er vacatures beschikbaar voor mensen die gastvrij en enthousiast zijn. Het hotel heeft een restaurant waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner. Het hotel werkt samen met duurzame organisaties en heeft het Green Key certificaat. Voor feesten en partijen kunnen gasten terecht bij het hotel en kunnen zij online de mogelijkheden bekijken of een afspraak maken met de sales afdeling. Gasten kunnen zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief om maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten te ontvangen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Van+der+Valk+Hotel+De+Bilt+-+Utrecht/@52.1027072,5.1927078,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c668595f26e5b9:0x332fee1bd1735f58!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1027072!4d5.1927078!16s%2Fg%2F1tpbb5kh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Bilt? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Bilt pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Bilt
  2. Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Meer in De Bilt

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl