Bastion Hotel Breda

Overnachting boeken bij Bastion Hotel Breda? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bastion Hotel Breda en boek direct.

Bastion Hotel Breda in Breda

Bastion Hotel Breda is een Hotel in Breda. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Breda terwijl je bij Bastion Hotel Breda verblijft. Op de website van Bastion Hotel Breda vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bastion Hotel Breda is een 3-sterren hotel gelegen nabij het centrum van Breda. Het hotel is gunstig gelegen aan de A16 en biedt comfort tegen een goede prijs. Gasten kiezen dit hotel vanwege de ligging en de leuke activiteiten in de omgeving, zoals het Breda Jazz Festival en de Efteling. Het hotel biedt gratis WiFi en een 24-uurs receptieservice. Daarnaast is er een à-la-carte restaurant en een gezellige hotelbar. Er zijn verschillende soorten kamers beschikbaar, zoals de Comfort Kamer, Deluxe Kamer en Deluxe King kamer. Het hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Er zijn 85 hotelkamers beschikbaar en de minimumleeftijd om in te checken is 18 jaar. Het hotel biedt gratis WiFi en heeft een restaurant waar gasten kunnen genieten van een ontbijtbuffet en diner. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en het centrum van Breda is op 10 minuten afstand. In de omgeving zijn er verschillende bezienswaardigheden en activiteiten te doen. Het hotel heeft goede reviews en is gelegen aan Lage Mosten 4, 4822 NJ Breda.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bastion Hotel Breda, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bastion Hotel Breda? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bastion+Hotel+Breda/@51.6036865,4.7245079,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4200e6d3fe551:0x3c38160a6fc6b407!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6036865!4d4.7245079!16s%2Fg%2F1tfcsd0p?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Breda? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Breda pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Breda
  2. Bastion Hotel Breda

Meer in Breda

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl