Bed en Breakfast Hans en Gridje

Overnachting boeken bij Bed en Breakfast Hans en Gridje? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed en Breakfast Hans en Gridje en boek direct.

Bed en Breakfast Hans en Gridje in Breda

Bed en Breakfast Hans en Gridje is een Bed & Breakfast in Breda. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Breda terwijl je bij Bed en Breakfast Hans en Gridje verblijft. Op de website van Bed en Breakfast Hans en Gridje vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hans en Ingridje zijn in 2021 begonnen met hun avontuur als stel en hebben hard gewerkt om van een oud loodgieterspand een moderne en comfortabele B&B te maken. De B&B biedt een perfecte balans tussen de stadse sfeer van Breda en het dorpse karakter van Princenhage. Gasten kunnen genieten van rust en ontspanning, maar ook van alle mogelijkheden voor een stedentrip. De B&B heeft twee ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een gezellige woonkamer met keuken. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt met verse lokale producten en gebruik maken van de compleet uitgeruste keuken. Er is gratis WiFi beschikbaar en gasten kunnen fietsen lenen. Daarnaast kunnen ze ook een borrelplank of avondmaaltijd bestellen. De B&B is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. In de omgeving zijn er verschillende activiteiten te doen en er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Gasten hebben positieve ervaringen en zijn erg tevreden over hun verblijf. Reserveringen kunnen gemaakt worden via e-mail of telefoon.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed en Breakfast Hans en Gridje, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast Hans en Gridje? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+en+Breakfast+Hans+en+Gridje/@51.5771361,4.7367464,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6a166b1e63f61:0xcd692b7275436147!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5771361!4d4.7367464!16s%2Fg%2F11smmdwfjs?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Breda? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Breda pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Breda
  2. Bed en Breakfast Hans en Gridje

Meer in Breda

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl