Bastion Hotel Bussum - Hilversum

Overnachting boeken bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bastion Hotel Bussum - Hilversum en boek direct.

Bastion Hotel Bussum - Hilversum in Bussum

Bastion Hotel Bussum - Hilversum is een Hotel in Bussum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bussum terwijl je bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum verblijft. Op de website van Bastion Hotel Bussum - Hilversum vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bastion Hotel Bussum Hilversum is een 3-sterren hotel met 64 kamers. Het hotel ligt in een bosrijke omgeving ten noorden van Hilversum en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het hotel bevindt zich vlakbij Station Bussum Zuid en de uitvalswegen N236 en N524. Het hotel heeft comfort- en deluxe kamers met verschillende faciliteiten, zoals airconditioning, gratis WiFi en een televisie. Er is gratis parkeergelegenheid, maar roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Het hotel biedt gratis WiFi en een restaurant waar gasten kunnen genieten van een ontbijtbuffet en diner. Het Mediapark in Hilversum is binnen 10 minuten te bereiken en steden zoals Utrecht en Amsterdam zijn gemakkelijk bereikbaar. Het hotel heeft ook faciliteiten voor mindervaliden en de minimumleeftijd om in te checken is 18 jaar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bastion Hotel Bussum - Hilversum, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bastion+Hotel+Bussum+-+Hilversum/@52.265856,5.1621962,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c613595d23eda7:0xba8d3b36575ff531!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.265856!4d5.1621962!16s%2Fg%2F1tdq0b52?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bussum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bussum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bussum
  2. Bastion Hotel Bussum - Hilversum

Meer in Bussum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl