Hotel NH Bussum Jan Tabak

Overnachting boeken bij Hotel NH Bussum Jan Tabak? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel NH Bussum Jan Tabak en boek direct.

Hotel NH Bussum Jan Tabak in Bussum

Hotel NH Bussum Jan Tabak is een Hotel in Bussum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bussum terwijl je bij Hotel NH Bussum Jan Tabak verblijft. Op de website van Hotel NH Bussum Jan Tabak vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het NH Bussum Jan Tabak hotel ligt in het groene gebied 't Gooi, op 20 minuten rijden van Amsterdam. Het hotel biedt comfortabele kamers met gratis Wi-Fi en sommige kamers hebben uitzicht op de tuin. Er is een restaurant dat internationale gerechten serveert en een trendy bar waar gasten kunnen ontspannen. Het hotel heeft ook 15 functionele ruimtes voor evenementen en vergaderingen. Gasten kunnen genieten van het ontbijt in het Garden Restaurant en lunchen of dineren in Brasserie Jan met een à la carte menu gemaakt van lokale ingrediënten. Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid, zowel binnen als buiten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel NH Bussum Jan Tabak, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel NH Bussum Jan Tabak? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+NH+Bussum+Jan+Tabak/@52.28297,5.17945,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6148388fa1725:0x26a7e1dcfd7e7bf7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.28297!4d5.17945!16s%2Fg%2F1yw0_x57l?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bussum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bussum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bussum
  2. Hotel NH Bussum Jan Tabak

Meer in Bussum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl