Bed and Breakfast Appeltern

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast Appeltern? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast Appeltern en boek direct.

Bed and Breakfast Appeltern in Appeltern

Bed and Breakfast Appeltern is een Bed & Breakfast in Appeltern. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Appeltern terwijl je bij Bed and Breakfast Appeltern verblijft. Op de website van Bed and Breakfast Appeltern vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast Appeltern is gevestigd in een monumentale langgevelboerderij in het Land van Maas en Waal. Het biedt vijf fris ingerichte kamers met eigen badkamer, een woonkamer en een eigen ingang. Het is een comfortabele accommodatie met persoonlijke aandacht. Het is een ideaal vertrekpunt voor landelijke fietsroutes en stedelijke uitstapjes. Het ontbijt wordt zelfgemaakt en er is de mogelijkheid om te genieten van de natuur. Al met al is Bed & Breakfast Appeltern een uniek adres om te onthouden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast Appeltern, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Appeltern? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+Appeltern/@51.8333806,5.5963057,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6fe3a317f239d:0xe960a9276c8bb28c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8333806!4d5.5963057!16s%2Fg%2F1tddrf1d?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Appeltern? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Appeltern pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Appeltern
  2. Bed and Breakfast Appeltern

Meer in Appeltern

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl