Moeke Mooren

Overnachting boeken bij Moeke Mooren? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Moeke Mooren en boek direct.

Moeke Mooren in Appeltern

Moeke Mooren is een Hotel in Appeltern. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Appeltern terwijl je bij Moeke Mooren verblijft. Op de website van Moeke Mooren vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Moeke Mooren is een familiebedrijf gelegen aan de dijk in Appeltern en is dé hotspot in het Land van Maas en Waal. Het biedt een geheel vernieuwde zaak met een vier-sterrenhotel, waar je heerlijk kan eten, drinken, ontspannen en overnachten. Kinderen kunnen spelen in De Playground of bowlen, terwijl ouders en grootouders genieten van het prachtige restaurant en terras met uitzicht over de Maas. De chefs bereiden gerechten van hoge kwaliteit en alles wordt vers bereid. Moeke Mooren biedt ook accommodaties voor gasten die langer dan één dag willen blijven. Daarnaast zijn er populaire arrangementen beschikbaar, zoals de lentespecial, bowlen en dineren, Oud-Hollandse XL spelen en dineren, en escape en streetfood. Het hotel is gelegen in het recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham, waar veel activiteiten en evenementen plaatsvinden. Moeke Mooren is op zoek naar personeel en is de ideale locatie voor een ontspannen verblijf aan de Maas. Het biedt ook rondvaarten door pittoreske plaatsen zoals Maasbommel, Megen en Appeltern. Kortom, Moeke Mooren is een veelzijdig horecabedrijf en een TOP-locatie in het Land van Maas en Waal.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Moeke Mooren, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Moeke Mooren? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Moeke+Mooren/@51.8394935,5.5539953,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6fefa56c05917:0x95743d238523323d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8394935!4d5.5539953!16s%2Fg%2F1vpq62w3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Appeltern? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Appeltern pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Appeltern
  2. Moeke Mooren

Meer in Appeltern

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl